Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'de geleceği en çok merak edilen isimlerden biri olan Emre Mor için herkesin beklediği haber geldi. Takımdan ayrılacağı konuşulan Emre Mor, verdiği kararla herkesi şaşırtmayı başardı.

EMRE MOR, FENERBAHÇE'DE KALACAK

Yaptığı transferlerle dikkatleri üzerine çeken Fenerbahçe'de uzun süredir Emre Mor için belirsizlik yaşanıyordu. Süper Lig ve Avrupa'dan birçok talibi olan milli orta saha oyuncusu takımda kalmaya karar verdi. Jose Mourinho ile çalışmayı çok istediği bilinen 27 yaşındaki oyuncunun çok çalışarak Portekizli teknik adamın gözüne girmek istediği ve formayı kapmak için mücadele  etmeye karar verdiği öğrenildi. Bu gelişmenin ardından Emre Mor'un bir başka kulübe transferi de resmen bitmiş oldu.

YENİ SÖZLEŞME İSTİYOR

2022-2023 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen Emre Mor'un sarı-lacivertliler ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek. 1.69 boyundaki oyuncu için Fenerbahçe şu ana kadar kendisine bir teklif yapılmadı. Ancak Emre Mor'un yeteneklerine çok güvendiği ve takımda kalarak yeni sözleşme teklifi alacağına dair inancının yüksek olduğu bilgisine ulaşıldı.

SADECE 1743 DAKİKA SAHADA KALDI

Emre Mor, 3'üncü sezonunu geçirdiği Fenerbahçe'de tüm kulvarlarda 49 resmi mücadelede 1743 dakika süre bulabildi. Rahat adam eksiltme yeteneği ile bilinen başarılı oyuncu, bu sürelerde 6 gol ve 5 asist üretti.
 

Editör: Bedirhan Altundağ