Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Emre Mor kulüpten ayrılıyor. Uzun süredir kendine kulüp arayan milli oyuncu Süper Lig'de kendine kulüp buldu. 27 yaşındaki orta saha oyuncusunun yeniş takımı ise herkesi şaşırttı.

EMRE MOR, ÇAYKUR RİZESPOR'A TRANSFER OLUYOR

Süper Lig'de Galatasaray, Fenerbahçe ve Fatih Karagümrük formaları giyen Emre Mor'un yeni takımı yine Süper Lig'den oldu. Yıldız oyuncu, kanat arayışlarını sürdüren Çaykur Rizespor ile anlaşmaya vardı. Birçok takımla adı anılan hatta Almanya'ya geri döneceği bile iddia edilen Emre Mor herkesi ters köşe yaptı. Mavi yeşilli ekibin, Fenerbahçe ile de anlaşmaya vardığı ve Emre Mor'u yarın Rize'de sağlık kontrollerinden geçirmeyi planladığı öğrenildi. 

SÖZLEŞMESİ SEZON SONUNDA SONA ERECEKTİ

2022-2023 sezonundan bu yana Fenerbahçe forması giyen Emre Mor'un sarı-lacivertliler ile sözleşmesi bu sezon sonunda sona erecekti. Kanarya'nın yeni sözleşme uzatmama kararını aldığını öğrenen Emre Mor, bu gelişmenin ardından Çaykur Rizespor'a transfer olmaya ikna oldu. Milli yıldızın, Karadeniz ekibiyle ile 3 yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Editör: Bedirhan Altundağ