Yaptığı öfkeli çıkışlarla zaman zaman gündeme gelen oyuncu Emre Kınay, bu kez de yapımcılara sert çıktı. Aramızda Kalmasın programına konuşan ünlü oyuncu televizyon sektörüne ve genç oyunculara dair ağır eleştirilerde bulundu.

Emre Kinay Kimdir

"SEBEP ONLAR"

Emre Kınay; "Herkesin aynı tip olduğu ortamda kime neyi oynatacaksın? Yapımcılar, satın alınmış takipçili oyuncuları seçiyor. Oyunculukla ilgilisi olmayan bu isimler televizyondaki işlerin tutmamasının asıl sebebi..." dedi. Kınay'ın bu sözleri kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Emrekinay

TRAFİKTE ÇOK SİNİRLENMİŞTİ

Oyuncu geçen aylarda İstanbul’da trafiğe takılınca sinirlerine hakim olamamış, 1.5 saatte 700 metre ilerideki evine gidemediği için tepki gösteren ve video paylaşan Kınay, İstanbul Valisi Davut Gül'ün 'çakarlı araç konvoyu' nedeniyle trafiğin kilitlendiğini belirterek, ne sandığa,  ne de seçime gitmeyeceğini söylemişti.

'PROTESTO ETMEYE ÇAĞIRIYORUM'

Çok öfekli olan Emre Kınay açtığı yayında;  ''Ben çıldırmayayım da kim çıldırsın! İstanbullu zaten susmuş artık her b*ka. Seçime de gitmiyorum, sandığa da gitmiyorum, hiçbir b*ka gitmiyorum! Herkesi de protesto etmeye çağırıyorum!" ifadelerini kullanmıştı. 

Kaynak: DEMET SAROVA