Hailie, babası Eminem'in hamile olduğunu ilk başta fark etmemesinin hikayesini paylaştı. Ünlü rapçinin kızı, 51 yaşındaki babasına üzerinde "Büyükbaba" yazan bir Detroit Lions forması vermişti. Ancak Hailie, Eminem'in ne olduğunu hemen anlamadığını söyledi.

AMAN TANRIM BU GERÇEK Mİ?

Hailie, "İlk başta 'Bana yaşlı mı demeye çalışıyorsun? Neden üzerinde büyükbaba yazan forma veriyorsun?' dedi. Sonra ultrason resmini gösterdim ve 'Aman Tanrım. Dur, bu gerçek mi? Bu oluyor mu?' diye konuştu" açıklamasını yaptı. 

HEPSİNİ SUSTURDUK

Eminem'in kızı, "Aslında çok komikti, çünkü kayıt yapan kişi de bu plandan habersizdi. Sonra çevremizdekilere baktım. Onları susturmak zorunda kaldık çünkü 'Burada ne oluyor? Bu gerçek mi?' diye bağırıyorlardı" şeklinde konuştu.

BÜTÜN AİLE ÖĞRENDİ

Hailie, "Ailemin geri kalanı daha sonra Detroit Lions maçını izlemek için gelecekti. Babam üzerindeki ceketi çıkardı ve hepsi üzerinde 'Büyükbaba' yazdığını gördü. Bazıları hala 'Neler oluyor?' diyordu, ta ki ben fotoğrafı çıkarana kadar... Bebeğimizin cinsiyeti de belli oldu. Bir erkek çocuk bekliyoruz" dedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ