Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, emeklilere Eylül ayında özel promosyon fırsatları sunacak. Ziraat Bankası, maaş aralığına göre 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon ödeyecek. Halkbank, maaşını bankaya taşıyan emeklilere 8.000 TL ile 12.000 TL arasında promosyon verecek ve ek kredi avantajları sağlayacak. Vakıfbank, emekli maaşını taşıyan müşterilere 12.000 TL’ye kadar promosyon sunarak ekstra fırsatlar sunacak. Başvurular 30 Eylül 2024 tarihine kadar yapılabilir.

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank’tan emekliler için özel fırsatlar devam ediyor. Emekli müşterilerine yönelik promosyon ve düşük faizli kredi kampanyaları yapan kamu bankaları, Eylül ayı için hazırlanan Yeni emekli paketi kampanyalarını duyurdu. 3 devlet bankası tarafından emeklilere Eylül’de koşulsuz şartsız ek promosyon ve düşük faizli kredi desteği sağlanacak. İşte kamu bankalarının Eylül ayında emekliler için hazırladığı özel fırsatlar…

KAMU BANKALARINDAN EMEKLİYE ÖZEL MÜJDE

Eylül 2024 emekli promosyonları milyonlarca emekli vatandaş tarafından yoğun bir şekilde araştırılıyor. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, promosyon konusunda emeklilere artık son derece cazip seçenekler sunuyor. Kamu bankaları SSK BAĞ-KUR emekli sandığı emeklisi fark etmeden verecekleri Eylül ayı promosyon ücretlerini duyurdu. İşte kamu bankalarının emekli promosyonları:

Ziraat Bankası: SSK bağ-kur ve memur emeklisi olanlar maaş ödemelerini Ziraat Bankası aracılığıyla almaya başlamaları halinde maaş aralığına göre promosyon desteği alıyor. 10.000 TL ve 15.000 TL arası maaş alanlara 8.000 TL, 15.000 TL ve 20.000 TL arası maaş alanlara 10.000 TL, 20.000 TL üstü maaş alanlara ise 12.000 TL promosyon ödemesi yapılıyor. Ayrıca Ziraat Bankası, dul ve yetim aylığı alanlara da 5.000 TL promosyon desteği sağlıyor.

Halkbank: Emekli maaşına halkbank’a taşıyarak 3 yıl boyunca bankadan almayı taahhüt eden emekliler için de en az promosyon 8.000 TL en yüksek promosyon 12.000 TL olarak belirlendi. Emekliler, Halkbankı tercih etmeleri halinde birçok cazip kredi avantajını da değerlendirebiliyor.

Vakıfbank: Eylül 2024 emekli promosyon kampanyasında Vakıfbank’tan atak geldi. VakıfBank emekli müşterilerine 12.000 TL’ye kadar promosyon vermenin yanında maaşını taşıyarak Troy kart kullanan emeklilere ekstra promosyon ödemesi yapıyor. VakıfBank’ın bir yılda toplam promosyonu 24 bin TL’ye ulaşıyor.

BAŞVURULAR İÇİN ACELE EDİN

Ziraat Bankası vakıfbank ve Halkbank’ın emekliye özel promosyon fırsatlarını değerlendirmek isteyenler elini çabuk tutsun. Emekli Promosyon kampanyalarında son başvuru tarihi 30 Eylül 2024 olarak belirlendi. Promosyon başvuruları, mobil bankacılık internet bankacılığı ya da şubelerden yapılabilecek. Ayrıca emekliye yönelik birçok özel fırsatta kamu bankalarında sizi bekliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ