Ziraat Bankası, emekliler için sunduğu yeni kampanya ile 1.000 TL’ye kadar iade fırsatı sunuyor. Bankkart ile yapılan harcamalarda, tek seferde 1.000 TL ve üzeri harcamalarda 100 TL Bankkart Lira kazanılabilecek. Kampanya sadece Eylül ayı için geçerli olup, Bankkart Mobil uygulaması veya SMS ile katılım sağlanabilecek. Kampanya, 30 Eylül’de sona eriyor.
 

Ziraat Bankası, Eylül ayı için emeklilere yönelik yeni kampanyalarını duyurmaya devam ediyor. Banka, geçen ay olduğu gibi bu ay da emeklilere özel fırsatlar sunarak 1.000 TL’ye kadar para iadesi yapacak.

EMEKLİLERE BİN TL AYNEN İADE EDİLECEK

Türkiye’nin önde gelen kamu bankalarından biri olan Ziraat Bankası, eğitim, akaryakıt, market alışverişleri ve tatil gibi pek çok alanda kampanyalar düzenleyerek müşterilerine avantajlı imkanlar sağlamayı sürdürüyor. Emeklilere yönelik yeni kampanya ile Ziraat Bankası, maaşını bu bankadan alan emekli Bankkart sahiplerine 1.000 TL'lik Bankkart Lira iadesi sunacak. Kampanya kapsamında Bankkart ile anlaşmalı üye işyerlerinden tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri her harcamada 100 TL, toplamda ise 1.000 TL Bankkart Lira kazanma şansı olacak.

SADECE BU AY İÇİN GEÇERLİ

Kampanya, 30 Eylül'e kadar devam edecek ve katılım için Bankkart Mobil uygulaması, bankkart.com.tr web sitesi ya da G1000 yazarak 4757’ye SMS göndermek yeterli olacak. Kuyum sektörü, vergi ödemeleri, nakit çekim, iade, iptal işlemleri ve Bankkart Lira kullanımı kampanyaya dahil edilmeyecek. Aynı gün aynı işyerinde yapılan harcamalardan yalnızca ilk işlem geçerli sayılacak. Bankkart Liralar, kampanya koşullarını sağlayan müşterilerin kartlarına anında yüklenecek.

Kampanyaya yalnızca asıl kart sahipleri katılabilecek ve ek kartlarla yapılan harcamalar da asıl karta eklenerek değerlendirilecek. Ancak, Bankkart Başak, Bankkart Business ve Bankkart Ücretsiz ile yapılan harcamalar kampanya kapsamında olmayacak. Kampanya sürecinde maaşını başka bir kuruma taşıyanların kazanmış oldukları Bankkart Liralar geri alınacak.

Kaynak: HABER MERKEZİ