Trendyol Süper Lig devi ve son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray'da Yunus Akgün'ün geleceği uzun süredir belirsizliğini koruyordu. Geçtiğimiz sezon Ada'da forma giyen milli oyuncu, bu kez tapusuyla beraber Ada'ya gitmeye hazırlanıyor.

YUNUS AKGÜN, EROL BULUT'UN TAKIMINA GİDİYOR

İngiltere Championship'te Cardiff City'nin başında görevine devam eden Erol Bulut takımı için çok konuşulacak bir transferi bitirdi. İngiliz basınında yer alan habere göre; Cardiff City, Yunus Akgün'ün transferi için Galatasaray ile anlaşmaya vardı. Yıldız kanat oyuncusunun kısa bir süre içerisinde Ada'ya uçarak sağlık kontrollerinden geçeceği haberin ayrıntılarında yer aldı.

EROL BULUT BİZZAT BİTİRMİŞ

Yunus Akgün'ün Cardiff City'ye transferinin perde arkasına da haberde yer verildi. Buna göre, Cardiff City Teknik Direktörü Erol Bulut, Yunus Akgün'ün transferinde bizzat kilit rol oynadı ve genç oyuncuyla sık sık iletişim kurarak bu transferi bitirmeyi  başardı.

GEÇEN SEZON CHAMPIONSHIP'TE FORMA GİYMİŞTİ

24 yaşındaki yıldız oyuncu, geride kalan sezonu İngiltere Championship ekibi Leicester City'de kiralık olarak geçirmişti. Mavililerde, 29 resmi maçta 1295 dakika sahada kalırken 2 gol ve 4 asist üretmeyi başarmıştı.

Editör: Bedirhan Altundağ