Dünyanın en değerli 3’üncü futbolcusu konumunda bulunan Victor Osimhen, kısa bir süre önce Galatasaray’a katılarak dikkatleri üzerine toplayan süperstar golcünün, Türkiye kariyeri kısa sürecek gibi gözüküyor. Victor Osimhen, devre arasında Galatasaray’dan ayrılacak.

VICTOR OSIMHEN İÇİN CHELSEA GÖZÜNÜ KARARTTI

Mauro Icardi’nin sakatlanmasının ardından Victor Osimhen’i kadrosuna katan Galatasaray, tüm dünya tarafından dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Rüya transfer olarak gösterilen yıldız oyuncu için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. İngiliz basınında yer alan habere göre; Chelsea devre arasında Victor Osimhen’i kadrosuna katmak için şimdiden çalışmalara başladı. Haberin ayrıntılarında Londra ekibinin bu transferi kesin olarak bitirebilmek için kesenin ağzını açacağı ve bu transferin resmiyete kavuşacağı iddia edildi.

GALATASARAY’A DA YAKLAŞIK 10 MİLYON EURO TEKLİF EDECEKLER

Victor Osimhen’i kiralık olarak sezon sonuna kadar kadrosuna katan Galatasaray’a Chelsea’nin ödeme yapacağı belirtildi. Mavililerin, Victor Osimhen’i kadrosuna katmak için Cimbom’a 10 milyon euro gibi bir bedel teklif edeceği ancak bu rakamın kabul edilmemesi halinde 15 milyon euroya kadar teklif edebileceği ve Nijeryalı oyuncuyu renklerine bağlamak için tüm imkanlarını seferber etme kararı aldığı öğrenildi.

Kaynak: Bedirhan Altundağ