Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe'de geçen sezonun başında transfer edilen Sebastian Szymanski ortaya koyduğu performansla taraftarın sevgilisi haline gelmeyi başarmıştı. Adına methiyeler düzülen Polonyalı oyuncu bu kez taraftarları üzecek bir karar aldı.

SEBASTIAN SZYMANSKI, MILAN'A ÇOK YAKIN

2023-2024 sezonunda Fenerbahçe'ye Dinamo Moskova'dan transfer olan Sebastian Szymanski'nin Türkiye kariyeri kısa sürdü. İtalyan basınında yer alan habere göre; Serie A devi Milan, Szymanski'nin transferi için Fenerbahçe ile anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki oyuncuyla da yaptığı görüşmelerin sonuna geldiği belirtilen Milano ekibinin kısa bir süre içerisinde bu transferi duyuracağı açıklandı.

GALATASARAY DA İSTEMİŞTİ

Sebastian Szymanski'nin Türkiye'ye transferi oldukça çarpıcı olmuştu. Zira, yıldız oyuncu ile ilk olarak Galatasaray ilgilenmiş ancak, sarı-kırmızılıların bu transfere bütçelerinin uygun olmadığını açıklamasının ardından Fenerbahçe devreye girmiş ve Szymanski'ye imza attırmıştı.

FENERBAHÇE RAKAMLARI

Polonyalı oyuncu, Fenerbahçe formasıyla 58 resmi maça çıktı. 1.74 boyundaki yıldız orta saha oyuncusu, bu mücadelelerde 14 gol ve 20 asist üreterek skora etki etmeyi başardı.

Muhabir: BEDİRHAN ALTUNDAĞ