Trendyol Süper Lig devi Fenerbahçe, yıldız orta sahası İsmail Yüksek’e veda etmeye hazırlanıyor. Taraftarın sevgilisi haline gelen İsmail Yüksek, ara transfer döneminde Almanya’nın dev ekibine imza atacak.

İSMAİL YÜKSEK, BORUSSIA DORTMUND’A GİDİYOR

Borussia Dortmund Teknik Direktörü Nuri Şahin, Süper Lig’den sürpriz bir transfer yapmaya hazırlanıyor. Alman basınında yer alan habere göre; Borussia Dortmund, Fenerbahçe’nin ve A Milli Takım’ın başarılı orta saha oyuncusu İsmail Yüksek’i kadrosuna katmak için sarı-lacivertli kulüp ve oyuncuyla anlaşmaya vardı. 25 yaşındaki oyuncunun, devre arası transfer döneminde sarı-siyahlı ekibe katılacağı belirtildi.

16 MİLYON EURO BONSERVİS BEDELİ ÖDEYECEKLER

İsmail Yüksek’in Borussia Dortmund’a transferi Fenerbahçe’nin kasasına servet dolduracak. Alman basını, Borussia Dortmund’un bu transfer için sarı-lacivertlilere tam 16 milyon euro bonservis bedeli ödeyeceğini ve bu tutarın vadesinin çok kısa olduğu bilgisine haberin ayrıntılarında yer verdi.

87 KEZ FORMAYI SIRTINA GEÇİRDİ

İsmail Yüksek, Fenerbahçe formasını şu ana kadar 87 resmi maçta 5868 dakika terletti. 1.83 boyundaki orta saha oyuncusu, bu sürelerde 2 gol ve 7 asist ile skora etki etmeyi başardı.

Editör: Bedirhan Altundağ