Trendyol Süper Lig'in son 2 sezonunun şampiyonu Galatasaray'da takımın en dikkat çeken yıldızlarından biri olan Barış Alper Yılmaz'ın transferde adı Premier Lig devleriyle anılıyordu. Milli oyuncu için beklenen sonunda oldu. Barış Alper Ada'ya gidiyor.

BARIŞ ALPER YILMAZ, SACHA BOEY'İ GERİDE BIRAKARAK GİDİYOR

A Milli Takım'ın ve Galatasaray'ın gözde ismi Barış Alper Yılmnaz için beklenen ayrılık gerçekleşiyor. Dünyanın en büyük takımları arasında gösterilen Liverpool, Rizeli oyuncuyu kadrosuna katıyor. Alman basınında yer alan habere göre; Liverpool, Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna katmak için Galatasaray ile 37.5 milyon euro karşılığında anlaşmaya vardı. Transfer bu rakam ile gerçekleşirse Barış Alper Yılmaz, Sacha Boey'e ait olan Süper Lig'in en pahalı satışının yeni sahibi olacak. Fransız sağ bek geçen sezonun ortasında Alman devi Bayern Münih'e 30 milyon euro karşılığında transfer olmuştu.

NICOLO SCHIRA İLGİYİ DOĞRULAMIŞTI

Transfer konusunda verdiği başarılı haberlerle dikkatleri üzerine çeken İtalyan gazeteci Nicolo Schira, Liverpool'un Barış Alper Yılmaz ile ilgilendiğini doğrulamıştı. Ancak Schira, bu transferin durumu veya bonservis bedeli hakkında bir bilgi paylaşmamıştı.

DEĞERİNİ 20'YE KATLADI

2021 yılında Galatasaray'a, Ankara Keçiörengücü'nden transfer olan Barış Alper Yılmaz'ın o dönem güncel piyasa değeri 1 milyon euro olarak kayıtlara geçmişti. 24 yaşındaki yıldız oyuncunun an itibariyle güncel piyasa değeri ise tam 20 milyon euro olarak gösteriliyor.

Editör: Bedirhan Altundağ