Son 2 sezonun şampiyonu Galatasaray’da savunmanın adeta sigortası olan Abdülkerim Bardakcı’nın kulüpte geleceği netlik kazandı. Cimbom’da performansıyla taraftarın sevgilisi haline gelen milli savunma oyuncusu takımdan ayrılıyor.

ABDÜLKERİM BARDAKCI, LA LIGA YOLCUSU

A Milli Takım’ın ve Galatasaray’ın yıldız stoperi Abdülkerim Bardakcı’nın sarı-kırmızılılarda kariyeri sadece 3 sezon sürdü. 2022-2023 sezonundan bu yana Galatasaray forması giyen Abdülkerim Bardakcı, La Liga’ya gidiyor. İspanyol basınında yer alan habere göre; Sevilla, Galatasaray ile sözleşmesi sezon sonunda sona erecek Abdülkerim Bardakcı ile anlaşmaya vardı. Haberin ayrıntılarında Endülüs ekibinin, Galatasaray ile de anlaşmaya varmaya çok yakın olduğu belirtildi.

OPSİYON MADDESİ OLDUĞU İÇİN BONSERVİS ÖDEMEYİ KABUL ETTİLER

Sevilla’nın sözleşmesi sezon sonunda sona erecek olan Abdülkerim Bardakcı’yı ilk başta bonservissiz kadrosuna katmak istediği kaydedildi. Ancak daha sonra 30 yaşındaki oyuncu için Galatasaray’ın sözleşme uzatma opsiyon maddesine sahip olduğunu öğrenmesinden sonra bu transfer için bonservis ödemeyi kabul ettiği bilgisine çıkan haberde yer verildi. Kırmızı-beyazlı ekibin bonservis bedeli için Galatasaray ile görüşmelerine devam ettiği ve bu transfer için 8 milyon euroyu gözden çıkardığı öğrenildi.

Editör: Bedirhan Altundağ