Ülkemizde bir dönem Süper Lig devi Fenerbahçe'de de forma giyen ve performansıyla Serie A'nın köklü kulüplerinden Napoli'ye transfer olan Eljif Elmas, geçtiğimiz sezonun devre arasında Bundesliga ekibi Leipzig'e transfer olmuştu. Almanya'da da sınıf geçen Eljif, aylar sonra bir ilki yaşamaya hazırlanıyor.

ELJIF ELMAS YENİDEN İLK 11'E DÖNÜYOR

Makedon yıldız Eljif Elmas için sıcak saatler yaşanıyor. Leipzig ile son olarak ilk 11'de sahaya çıktığı maçın üzerinden 3 aydan fazla bir süre geçen Eljif Elmas'ın hasreti sona eriyor. Alman basınında yer alan habere göre; Eljif Elmas yarın (cumartesi) Bundesliga'nın son şampiyonu Bayer Leverkusen ile deplasmanda oynanacak ligin 2'nci hafta mücadelesinde ilk 11'de sahaya çıkacak. Leipzig Teknik Direktörü Marco Rose'nin bu maçta en büyük kozunun Eljif Elmas olacağı haberin detaylarında yer aldı.

SKOR KATKISI VEREMEDİ

Leipzig formasıyla şu ana kadar 16 mücadelede sadece 274 dakika süre bulabilen Eljif Elmas, bu maçlarda herhangi gol veya asist katkısı veremedi. 1.84 boyundaki yıldız oyuncunun güncel piyasa değeri 20 milyon euro olarak gösteriliyor.
 

Editör: Bedirhan Altundağ