Dünyaca ünlü oyuncu Elizabeth Olsen, kabuslarının kendisini Amerika Birleşik Devletleri'ni terk edip İngiltere'ye taşınmaya nasıl teşvik ettiğini anlattı. The Guardian'a konuşan 35 yaşındaki yıldız, kocası Robbie Arnett ile kırsal bir kuzey Kaliforniya kasabasında yaşadığını anlattı.

RÜYALARIMDA ÖLDÜM

Olsen, Amerika'daki silahlı şiddetin miktarından endişe duyduğunu itiraf etti ve bu da onu bazı korkunç rüyalar görmeye yöneltti. Güzel oyuncu, "Birçok rüyamda öldüm! Kafamdan vuruldum ve katledildim" dedi.

HUZURLU HİSSEDİYORUM

Olsen, 2022 tarihli Marvel filmi "Doctor Strange in the Multiverse of Madness"ı çekerken kocasıyla Londra'da yaşamaktan keyif aldığı için İngiltere'ye taşınmayı düşündüğünü itiraf etti. Ünlü oyuncu, "Londra'da sabah dışarı çıkıp bir kahve içtiğim anda sakinleştim. Gittiğiniz her yerde güvenlik endişeleri olabilir. Ama Londra'da kendimi huzurlu hissediyorum" diye konuştu.

ENDİŞE DUYUYORUZ

Elizabeth Olsen, "Amerika Birleşik Devletleri'ndeki rastgele şiddet eylemlerinden her zaman endişe duyuyoruz. Bu gerçekten çok kötü. Kime ne zaman, ne olacağı kesinlikle belli değil" yorumunu yaptı.
 

Muhabir: Eray Erginbaş