Virginia'daki arkadaşlarını ziyaret eden Coloradolu bir genç, elektrik yüklü göle atlayarak hayatını kaybetti. Bedford İlçe Şerif Ofisi'ne göre; 18 yaşındaki Jesse Hamric, ailesiyle birlikte Virginia'daki arkadaşlarını ziyaret ederken Roanoke'nin dışındaki Smith Mountain Gölü'ne atladı. Hamric suya girdikten sonra arkadaşları bir şeylerin ters gittiğini fark etti.

ONLAR DA YARALANDI

İki kişi ona yardım etmek için göle atladı ve hemen suda elektrik hissettiklerini söylediler. Memurlar daha sonra bunu yakındaki bir ikametgahtaki iskeleden gelen kaçak voltaja bağladılar. İtfaiye ekipleri de suyu test etti ve elektrik tespit etti. Dedektifler, suya girdikten sonra hafif yaralanan arkadaşlarının, Hamric'i çıkarabildiklerini ve ilk müdahale ekipleri gelene kadar kalp masajı yaptıklarını söyledi.

KAZA OLARAK DEĞERLENDİRİLDİ

İtfaiyeden yardımcı şef Ray Talley, elektriğin geldiği evin sahibinin olaydan haberdar edildiğini belirtti. Olay kaza olarak değerlendirildi. Hamric, Colorado'daki Steamboat Springs Lisesi'nde futbol ve beyzbol oyuncusuydu. Yakın zamanda mezun olmuştu.

BAĞIŞ HESABI OLUŞTURULDU

Aileyi desteklemek için bir bağış sayfası oluşturuldu. Kısa sürede 72.000 dolardan fazla para toplandı. Arkadaşları, "Jesse Hamric, gittiği her yere ışık ve pozitiflik getiren çok sevilen bir arkadaştı. Her gün özlenecek" açıklamasında bulundu.
 

Kaynak: HABER MERKEZİ