Eğitimci - Yazar Dilek Kelebek, edebiyat dünyasına yeni bir soluk getiren kitabı “Misafir Cümleler”in tanıtımı için 28 Eylül Cumartesi günü Eyüpsultan Zal Mahmut Paşa Külliyesi'nde okurlarıyla buluşuyor. Bu özel etkinlikte, Kelebek, kitabın yazım sürecindeki yolculuğunu ve kitapta yer alan denemelerin hayata dokunan yönlerini okurla paylaşacak. "Misafir Cümleler" insanın iç dünyasındaki gelgitleri, varoluş sancılarını ve yaşamın getirdiği zorluklarla başa çıkma süreçlerini etkileyici bir dille ele alıyor.

Dilek Kelebek, kitabıyla okurlarına misafir olmayı, onları düşünsel bir yolculuğa çıkarmayı hedefliyor. Lansman, yazarın sevenleri için hem edebi bir keşif hem de derin bir sohbet fırsatı sunacak.

HAYATIN İÇİNDEN NOTLAR

Eğitimci-Yazar Dilek Kelebek son kitabı "Misafir Cümleler" ile kitapseverlerle buluştu. Denemeler alanında Sinada Yayınevi'nden çıkan yeni kitabında Katarsis Sonbahar, Kelebek Etkisi, Balat'ta Bir Seyyah gibi yazılarıyla hayatın içinden anları okurlarla paylaşıyor.

Yazarın; "İyi gelene yürekten meyletmenin serüvenidir bir nevi..." diyerek çıktığı bu yolculuğa belki siz de katılmak istersiniz… Kim bilir, bu yolculuk sizin de ruhunuza dokunan bir keşfe dönüşür...

Kaynak: ÖZNUR DEMİRBEY