Hepsiburada'nın açıklamasına göre, Esma Sultan Yalısı'nda gerçekleşen özel etkinliğe Müge Boz-Caner Erdeniz, Ahu-Süleyman Orakçıoğlu, Melodi Elbirliler-Arda Türkmen ve Gülden Güral ile iş dünyasından birçok kişi katıldı.

Gecede, e-ticaretin önemli etkinliği Efsane Kasım'ı başlatmak için gong töreni düzenlendi. Hepsiburada Üst Yöneticisi (CEO) Nilhan Onal Gökçetekin ve Kıvanç Tatlıtuğ, butona basarak platformun uygulama ve web sitesini Efsane Kasım renklerine büründürdü. Davet, eğlenceli anlara sahne oldu.

Hepsiburada CEO’su Nilhan Onal Gökçetekin, görüşlerini şu şekilde dile getirdi:
"Efsane Kasım'ın hemen öncesinde bu özel anı sizlerle paylaşmaktan dolayı mutluluk duyuyorum. Hepsiburada, Türkiye'nin e-ticaret milli takımı olarak, yedi yıl önce Efsane Kasım'ı Türkiye'ye getiren bir marka. Bu ay, hem müşterilere hem de platformdaki markalara ve iş ortaklarına özel teklifler ve kampanyalarla, e-ticaret ekosistemini canlandıracağımız bir ay olacak."

EFSANE BİR KASIM YAŞAYACAĞIZ

"Hepsiburada ekibinin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum, gerçekten efsane bir Kasım yaşayacağız." Tatlıtuğ, Efsane Kasım alışveriş listesine eklediği ürünlerle ilgili olarak, "Uzun süredir ilgimi çeken bir konu var, aşçılık, gastronomi, mutfak... Bu nedenle bu ürünleri Efsane Kasım alışveriş listeme ekleyeceğim" dedi.

Kaynak: haber merkezi