AK Parti B.Çekmece Belediye Başkan Adayı Recep Erol B.Çekmece Karadeniz İdman Ocağı’nın yaşadığı ekonomik sıkıntılar nedeniyle Edirne deplasmanında oynayacağı Karaağaç Arda maçı öncesi öncesi çıkan krize el koydu. 
Erol adına bordo mavililerin dün akşam yaptığı son çalışmayı ziyaret eden B.Çekmece Belediyesi AK Parti Meclis Üyesi adayları İskender Fındık ve Dinçer Gürbüz hem B.Çekmece Karadeniz İdman Ocağısporlu futbolcuları zorlu maç öncesi başarı dileklerini paylaştı hem de Erol’un Edirne deplasmanı masraflarını karşılayacağını belirterek başarı dileklerini paylaştıkları kaydedildi. 

ANTRENMAN SONRASI TATLI İKRAMI
Antrenman sonrası sporculara tatlı ikramında bulunan Fındık ve Gürbüz zorlu Edirne deplasmanı öncesi takıma adeta doping yaptı. Tatlı ikramının ardından açıklama İskender Fındık’tan geldi.

Çatal Zeytin Zümrüt’ün bileği bükülmüyor: 3-1 Çatal Zeytin Zümrüt’ün bileği bükülmüyor: 3-1

FINDIK: ELİMİZDEN NE GELİYORSA YAPMAYA GAYRET GÖSTERECEĞİZ

 Fındık  “Öncelikle Büyükçekmece'de ilk kez kurulan bir bayan futbol takımı var. Ben öncelikle Necmettin Cabri Başkanımızın önderliğinde Karadeniz İdmanocağıspor yönetimine teşekkür ediyorum. Onları gerçekten takdir ediyorum. Böyle zor bir görevin altına girmişler ve bu görevi bana göre başarmışlar. Şu anda kurdukları takım ile birlikte ligde mükemmel bir mücadele örneği sergiliyorlar. Öncelikle sahada terlerini son damlasına kadar akıtan genç bayan sporcu kardeşlerimizi de bu istekli ve arzulu çalışmalarından dolayı kutluyorum. Bu konuda bir Büyükçekmeceli ve bir spor adamı olarak çıkmış oldukları bu yolda kendilerine başarılar diliyorum. Bu başarılarıyla ve istekli çalışmalarıyla birlikte bizim üzerimize de bir sorumluluk yüklediler.  Bu zamana kadar bizler bu takımı bu anlamda yeterince destekleyemedik. Yeterince yanlarında olamadık. Bu da bizim kusurumuz olsun. Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayımız Recep Erol ve AK Parti Büyükçekmece Belediye Meclis Üyeleri olarak bizler bu güzide bayan futbol takımının başarılı olması için elimizden ne geliyorsa yapmaya gayret göstereceğiz. AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayımız Sayın Recep Erol’un sizlere selamını getirdim. Kendileri Ankara’da bulundukları için ben ve Meclis Üyesi Adayı arkadaşım Dinçer Gürbüz arkadaşımla birlikte onu temsilen buradayız. Malumunuz bir seçim atmosferi içerisindeyiz. O yüzden sizlere fazla vakit ayıramıyoruz. O yüzden sizlerden özür diliyoruz. Biz yanınızda olamasak da desteklerimiz her zaman sizinle beraberdir. Bu vesileyle hafta sonu Edirne’de oynanacak olan Karaağaç Ardaspor maçının kamp, yol ve yemek giderlerini Ak Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayımız Sayın Recep Erol üstlenmiştir. Bunun müjdesini buradan size vermek istiyorum. Başkanımız Sayın Recep Erol’un maçı kazanmanız halinde İstanbul’a dönüşünüzde bir prim sözünü de buradan vermek istiyorum. Bu sürpriz olsun. Yeter ki maçı kazanın, Büyükçekmece’yi Edirne’de bizlere yakışır şekilde temsil edin. Gerisi Recep Erol Başkanımızda ve bizlerde. Ben şimdiden Edirne Karaağaç Ardaspor maçında sizlere başarılar diliyor, dönüşünüzün galibiyet olmasını diliyorum.” dedi.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ