İstanbul Ümraniye'de Ümraniye İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Dudullu Polis Merkezinde görevli kahraman polis memuru Şeyda Yılmaz, motosiklet hırsızlığı suçundan yakalanan 19 yaşındaki Yunus Emre Geçti adlı şüpheli ile yaşanan arbede sırasında silahla ateş etmesi sonucu şehit düştü. Biri polis iki kişinin de yaralandığı olayda 19 yaşındaki zanlının 26 suç kaydı olduğu tespit edildi.

ÇÖP POŞETİ GİYDİRİLDİ

Kahraman polisimizi şehit eden katil Yunus Emre Geçti, çöp poşeti giydirilerek kadın polisler tarafından Hayvan Büro Amirliği’nin aracının arkasına bindirilmişti.

ECE ÜNER SERT KONUŞTU

Ece Üner, polis memuru Şeyda Yılmaz'ı şehit eden Yunus Emre Geçti ile ilgili sert ifadelere yer verdi. Ece Üner, “26 ayrı suçtan kaydı olan bir cani şehit etti onu ve bu cani adliyeye götürülürken çöp poşetine kondu. Bakın bir adet uyuşturucu ticareti, 8 adet uyuşturucu kullanma, 2 adet kasten yaralama, 1 adet cinsel taciz, 2 adet yağma, 1 adet gasp, 2 adet çocuğa cinsel istismar, 1 adet hırsızlık, 2 adet mala zarar verme. Bunlar suç kayıtları. İşte 26 kere polis yakalıyor, 26 kere salıveriliyor.

"NEDEN ÇÖP KOKANA KADAR BEKLEDİNİZ?"

Sonra gidiyor hayatının bağrında gencecik bir polis memurunu şehit ediyor. Peki neden çöp kokana kadar beklediniz ?" diye konuştu. 


 

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ