Türk pop müziğinin öncü ismi Ece Seçkin, uzunca bir süredir beklenen albümü Spektrum'un ikinci teklisi "Atmıyor Nabzım" ile dinleyicilerini bir daha etkilemeye hazırlanıyor. Emrah Karakuyu'nun "Atmıyor Nabzım" adlı şarkısı ve motivasyonu üstlendiği şarkıda, Ece Seçkin'in enerjik ve özgün bir şekilde dikkat çektiği görülüyor.

Ece Seçkin’den sıra dışı kostümler

Klipte Seçkin'in giydiği sıra dışı kostümler, ünlü tasarımcı Liam Der tarafından dizayn edildi ve fütüristik detaylarıyla büyük beğeni topladı. Seçkin, klipteki görüntüleri sosyal medya hesaplarında paylaşır paylaşmaz takipçilerinden yoğun ilgi gördü ve paylaşımlar kısa sürede bin beğeni ile yorum aldı.

Tolga Çevik  'Tolgshow Filtresiz'le ekrana dönüyor: İlk bölüm konukları kim? Tolga Çevik 'Tolgshow Filtresiz'le ekrana dönüyor: İlk bölüm konukları kim?

Sosyal medya kullanıcıları, Seçkin'in yeni tarzını ve cesur kostümlerini özdü. Takipçileri, Ece'nin Türk pop müziğine getirdiği yenilikleri ilgi ile takip ettiklerini söyledi.

Büyük ilgi gördü

Klibin yönetmenliğini ünlü isim Murad Küçük üstlendi ve video, ileri seviye gelişmişmiş gerçeklik teknolojisiyle izleyicilere adeta bir görsel şölen sundu. "Atmıyor Nabzım", 28 Haziran Cuma günü itibarıyla DMC etiketiyle tüm dijital platformlarda yerini aldı ve büyük ilgi gördü.

Kaynak: HABER MERKEZİ