Tüpraş Stadyumu’nda Antalyaspor ile oynadığı son 6 lig maçını kaybetmesinin ardından Beşiktaş dün oynan maçta Antalyaspor'u 4-2 mağlup ederek kötü istatistiği sona erdirdi. 

Karşılaşma sırası ve sonrasında maçın hakemi Mehmet Türkmen’e sosyal medyadan oldukça eleştiri yöneltildi. Antalyaspor lehine çoğunlukla yanlış karar verdiğini söyleyen siyah-beyazlı taraftarlar Türkmen’e ateş püskürdü. Yapılan eleştirilere Filenin Sultanları’nın efsana ismi Ebrar Karakurt’ta katıldı.

Ekran Resmi 2024 08 19 11.32.23

Milli voleybolcu sosyal medya hesabından maç esnasında ve sonrasında 'Bizim maçın hakeminin doğum yeri Antalya mı?' ve 'Hakeme rağmen… BOĞAZIN KRALI İSTANBUL’UN SAHİBİ' ifadelerini kullanarak paylaşımda bulundu.

ATILAN GOLER

Maçın 23. saniyesinde Van de Streek'in kazandığı top sonrası Samudio ceza sahasında topla buluştu. Samudio'nun vuruşunda top ağlara gitti. Antalyaspor, Beşiktaş deplasmanında öne geçti. Antalyaspor'un ikinci golü de Samudio dan geldi. Antalyaspor'un golünden sonra 13 ve 23. dakikada 2 gol atan Immobile takımını 2-1 öne geçirdi. Samudio'nun golüyle skor yeniden 2-2'ye geldi fakat bu sefer sahneye Rafa Silva çıktı ve durumu 3-2 yaptı. Son dakikada ise Muçi 4-2 yaparak Beşiktaş galip ayrılmayı başardı.

Muhabir: Lila Okyanus