EURO 2024'e fırtına gibi başlayan Arda Güler tüm dünyada manşetleri süslerken İspanyol basınından ilginç bir iddia ortaya atıldı. Real Madrid forması giyen Arda Güler, Gürcistan maçında oynadığı futbol ve uzun yıllar unutulmayacak golüyle karşılaşmaya damga vurmuştu.

REAL'DEN AYRILABİLİR

A Milli Takımı'nın Gürcistan'ı 3-1 yendiği maçta olağanüstü bir gol atarak ağızları açık bırakan Arda Güler'in önümüzdeki sezon için ayrılık ihtimali olduğu ifade edildi.

YEŞİL IŞIĞI YAKTILAR

İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Real Madrid geçtiğimiz haftalarda Real Sociedad'ın kiralık teklifine yeşil ışık yaktı. Real Madrid'in EURO 2024'ün bitişini beklediği gelen bilgiler arasında. Yıldız futbolcunun geleceği ise merak konusu.

Real Madrid'de düzenli olarak forma giyebilmesi için Arda Güler'in fiziksel açıdan gelişimini tamamlaması gerektiği belirtilen haberde "Görünen o ki Real Madrid'de sezonun son bölümünde bıraktığı iyi hissi devam ettiriyor ve bu da geleceğiyle ilgili tartışmalara yeniden kapı açıyor. Gelişmeye devam etmesi gereken bir oyuncu olduğu açık ve olası bir kiralık hamlesi, kulübün de bildiği gibi, çok fazla oynama süresi almasını sağlayacaktır." denildi.

Kaynak: HABER MERKEZİ