Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, katıldığı bir televizyon programında gündeme dair açıklamalarda bulundu. Galatasaray - Fenerbahçe derbisi hakkında dikkat çekici açıklamalar yapan Dursun Özbek Meritkingnews sponsorluğuna da değindi. 

Dursun Özbekkksd

DURSUN ÖZBEK'İN AÇIKLAMALARI

"Biz aslında meritkingnews haber portalı ile sponsorluk anlaşması yaptık. 40'a yakın sponsorumuz var. Bütün anlaşmalarda fesih hakkımız var. Hassasiyeti anlayınca, hemen askıya aldık. Şu anda inceliyoruz nedir diye.

Dursun Ozbek Secimin Artik Onemi Kalmamistir Vhdo

"SİTEYE BAKTIK"

Biz bu siteye baktık, tamamen haber portalı. İki sene için 14 milyon Dolar civarında hiç para almadık. Galatasaray her zaman Türkiye'nin hassas olduğu konularda en çabuk reaksiyonu veren kulüptür.

İnceleme yapıyoruz, bu anlaşma askıda. Problem çıkmazsa devam edebiliriz. Ancak bu firma problemli çıkarsa hesabını sorarız."

Dursun Özbekaçıklmayıldız

"DERBİYİ YATARAK İZLEDİM"


"Salı ve cumartesi arası çok rahattım. Başka oynadığımız maçlardan daha rahat zaman geçirdim. Çünkü son dönemde Fenerbahçe'ye kurduğumuz büyük bir üstünlük var. Hiçbir endişemiz yoktu. Hatta maça gitmedim, yatarak izledim. Gergin bir ortam vardı, gitmedim. Bazı gerginlikler de olmuş.

 Özel galibiyet primi vardı, verdim. Rakam söylemem. Bu takım 30 milyon kişiyi sevindirdi, rakamla ölçülmesi yanlış. Görmediniz mi, New York'ta bile kutlama yapıldı. Böyle bir şeyin maddi değerini ölçebilir misiniz?

Uyduruk penaltı olmasa, maç 5-0, 6-0 olurdu. Hakem bunu fark etti."


 

Kaynak: Haber merkezi