Son dönemde eski eşi Nagehan Alçı'nın iddialrıyla gündeme gelen Beyaz TV yorumcusu Rasim Ozan KütahyalıGalatasaray'ın gündemini değerlendirdi ve çarpıcı açıklamalarda bulundu. 'Galatasaray'daki bu iç kavgalar, rakiplerin ekmeğine yağ sürüyor. Dursun Özbek, iki senedir dedikodu yaptın yaptın, Erden Timur'u soğuttun. Fatih Altaylı'nın evine gittin, Erden Timur dönsün diye yalvardın, dönmedi. Galatasaray yönetimi ve şampiyon olmuş takımın içerisindeki bilgiler çarşaf çarşaf basına sızıyor. Fenerbahçe'yi beğenmiyorum ama oradaki bilgiler sızıyor mu? Sızmıyor. Aziz Yıldırım ve Ali Koç birbirlerine sarıldılar, kanka oldular. Biz de Kerem Aktürkoğlu'nun yaptığı olay günlerdir konuşuluyor.' dedi.

Rasim Ozan Kutahyali Evine Gidip Galatasaray A Donsun Diye Yalvardi 8314C

'OKAN BURUK ŞAMPİYON OLMALI'

'Ben normalde programlarda sarı kırmızı kravat takmam.' diyen Kütahyalı Galatasaray popülizmi de yapmam ama Jose Mourinho'nun salvolarını, Galatasaray yönetiminin Okan Buruk'a sahip çıkmayışını ve yönetimin içindeki kargaşaları görünce sahip çıkma gereksinimi hissettim.'

Okan..444

OKAN BURUK'A SESLENDİ

'Okan Buruk'a buradan şunu söylüyorum; Mayıs ayında konuşun. Şu an Jose Mourinho'ya cevap verme ve gaza gelme. Uzatılan mikrofunu geri çevir, hiçbir şekilde konuşma. Okan Buruk bu sene şampiyon olmalı ve sezon sonunda Mourinho'yu Türkiye'den göndermeli.' dedi. Öte yandan; 'Jose Mourinho 10 hafta üst üste yenilsin hiç kimse bir şey demez ama Galatasaray'ı iki sene üst üste şampiyon yapmış Okan Buruk 5 hafta maç kaybetsin, anında gönderirler. Galatasaray medyası ve Fenerbahçe medyasının farkı budur.' ifadelerini kullandı.

Muhabir: LİLA OKYANUS