Yetkililer, NHL yıldızı Johnny Gaudreau ve kardeşinin, kız kardeşlerinin düğününde sağdıçlık yapmak için New Jersey'de bulunduğunu ancak ikiliye çarpan sarhoş bir sürücünün onları öldürdüğünü belirtti.


AKIL ALMAZ TRAJEDİ


Buz üzerindeki coşkusu ve sivil hayatındaki nezaketiyle tanınan "Johnny Hockey" ve kardeşi Matthew'un ölümü spor dünyasını yasa boğdu. Gaudreau'nun takımı Columbus Blue Jackets, sosyal medyada yaptığı paylaşımda ölümleri "akıl almaz bir trajedi" olarak nitelendirdi.


GEÇMEYE ÇALIŞTI


New Jersey Eyalet Polisi'ne göre; 31 yaşındaki Johnny Gaudreau ve 29 yaşındaki Matthew Gaudreau, Township'teki bir ilçe yolunda bisiklet sürüyordu. Sarhoş sürücünün kullandığı araç, iki otomobili geçmeye çalışırken onlara çarptı.


İÇERİDE Mİ KALACAĞIM!


43 yaşındaki Sean Higgins olarak tanımlanan sürücü, ikinci derece araçla adam öldürme suçundan iki kez yargılanacak. Sürücü, kazadan önce 5-6 bira içtiğini belirtti. Bir sonraki duruşmaya kadar tutuklu kalacağını öğrenen Sean Higgins, bu karara şaşırdı! Hakime, "Yani içeride mi kalacağım?" diye sordu. Bu sözler kurbanların yakınlarını iyice sinirlendirdi. Matthew Gaudreau'nun eşinin bebek beklediği de öğrenildi.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ