Yıllar önce yayınlanan "Dünya Güzellerim" programının tekrar fenomene dönüşmesi sonrası, "Dünya Güzellerim Masada" ve "Dünya Güzellerim Tatilde" formatlarıyla ekranlara dönen Bülent ErsoyBanu Alkan ve Safiye Soyman'a, bu kez Seray Sever de eşlik etmişti. Bülent Ersoy'un, programdaki makyörü ile ilgili "sokaktan bulup getirdiği bazı erkeklerle uygunsuz davranış biçimleri içinde olduğunu" iddia etmesi çok konuşulmuş, makyör ise söz konusu iddiaların doğru olmadığını ifade etmişti.



 

Ersoy, makyörün iş akdini feshettiğini belirterek programdan da ayrıldığını açıklamıştı. 11 bölümünün çekildiği, ancak sadece 2 bölümün yayınlandığı belirtilmişti. Öte yandan programın hayranları, Safiye Soyman'ın acı kaybı ve oğlu Hakan Akaröz'ün yaşamını yitirmesi ile birlikte yeni bölümlerin yayınlanmayacağını düşünmüştü.

'Dünya Güzellerim Tatilde' geri dönüyor: Bülent Ersoy ayrılmıştı - Resim : 1

Son olarak programın sosyal medya hesabından yapılan paylaşım sonrası, yeni bölümlerden görüntülerle derlenen fragmanla ekranlara geri döneceği açıklandı.



 

"Dünya Güzellerim Tatilde çok yakında sizlerle" başlığıyla paylaşılan videoda Bülent Ersoy'un denize düştüğü anlardan Safiye Soyman'ın dalış yaptığı ve Banu Alkan'ın yogaya katıldığı dakikalara dek pek çok görüntü yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ