Güney Carolina'lı bir hakim, evlendikten sadece birkaç saat sonra iddiaya göre; sarhoş sürücü tarafından öldürülen bir gelinin davasında 1.3 milyon dolarlık kısmi tazminat anlaşmasını onayladı.

26 yaşındaki Jamie Lee Komoroski'nin kiralık aracıyla, 34 yaşındaki kurban Samantha Miller ve yeni eşi Aric Hutchinson'u taşıyan bir golf arabasına çarptığı belirtildi. Miller çarpışmada öldü ve Hutchinson ağır yaralandı. Trajik kazada Miller ve Hutchinson ile birlikte arabada bulunan iki kişi de yaralandı.

DEFALARCA TAKLA ATTI

Olay anında yasal sınırın neredeyse 3 katı hız yapan Komoroski, olay yerinde tutuklandı. Mart ayında kefaletle serbest bırakıldı ve ceza davası halen devam ediyor. Komoroski, davasının devamını beklediği için şu anda ev hapsinde tutuluyor.

Sürücüye alkol servisi yapan barlar ve araç kiralama şirketi, para ödemeyi kabul etti. Çarpmanın kuvveti, golf arabasının metrelerce uçmasına neden oldu ve durmadan önce defalarca takla attı. Komoroski suçlu bulunması halinde en az bir yıl hapis veya en fazla 25 yıl hapis cezasıyla karşı karşıya kalacak .

Kaynak: HABER MERKEZİ