Marmaris ilçesi İçmeler Mahallesi Kayabal Caddesi'nde 4 Haziran gecesi meydana gelen şiddet olayı, güvenlik kamerası görüntüleriyle gün yüzüne çıktı. Olayda, M.G. isimli şahıs, rakip dövmeci dükkânını pompalı tüfekle basarak rastgele ateş açtı. Bu saldırı sonucunda, dükkânda bulunan E.D. karnından, A.D. ise sağ bacağından yaralandı.

Silah seslerini duyan vatandaşlar 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak durumu bildirdi. Olay yerine hızla polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. İlk müdahaleleri yapılan yaralılar, ambulansla hastaneye kaldırıldı. A.D.'nin tedavisi devam ederken, E.D.'nin hayati tehlikesi olduğu ve yoğun bakımda olduğu bildirildi. Saldırının ardından kaçan M.G., yaklaşık 1 saat sonra karakola giderek teslim oldu ve gözaltına alındı. M.G., nöbetçi savcı talimatıyla mahkemeye sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Olayla ilgili Marmaris Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma sürdürülmektedir. İki dövme salonu sahibinin müşteri nedeniyle aralarında husumet bulunduğu ve yaklaşık iki ay önce de kavga ettikleri ortaya çıktı.M.G.’nin elindeki pompalı tüfekle dükkanı bastığı anlar güvenlik kameralarına anbean yansıdı. Görüntülerde M.G.’nin elindeki silahla dükkana girer girmez rastgele ateş açtığı ve o esnada E.D.’nin üzerine koşarak engellemeye çalıştığı ve karnından vurulduğu yer aldı.

Kaynak: HABER MERKEZİ