İngiltere'de görülen davada Denizci Liam Pritchard, kurbanına moralinin bozuk olması nedeniyle görüşmek istediğini söyledi. Yasal nedenlerden dolayı ismi açıklanamayan denizci, "isteksiz şekilde" 23 yaşındaki adamla geminin kiler bölümünde buluşmayı kabul etti. Çünkü ona yardım etmek istiyordu.

45 DAKİKA BOYUNCA

Ancak oraya vardığında, Pritchard kapıyı kilitledi ve ona saldırdı. 45 dakika boyunca Donanma şefi, meslektaşını öpmek ve sarılmak istedi. Bu sırada vücudunun bazı bölgelerine de dokundu. Liam Pritchard, "cinsel kimliği konusunda kafasının karışık" olarak tanımlanmıştı.

451E2D43788D0356397F1595Dc22D554

1000 STERLİN TAZMİNAT

Donanmadan atıldı, iki yıl ertelenmiş hapis cezasına çarptırıldı ve mağduruna 1.000 sterlin ödemesi istendi. Wiltshire'daki Bulford Askeri Mahkemesi, Mart 2022'de donanmaya katılan Pritchard'ın şef olarak çalıştığını belirtti. Gemi; korsanlıkla mücadele ve refakat görevleri de dahil olmak üzere çeşitli deniz güvenlik operasyonları yürütüyor.

İLK OLAY DEĞİLDİ

Daha önce de Pritchard'ın aynı kişiyle benzer bir olaya karıştığı öğrenildi. İsmi açıklanmayan mağdur, o zaman da kendisini reddetmişti.

Muhabir: MÜNEVVER BEYZA MORGİL