Lüks yaşamıyla dikkat çeken Yasemin Özilhan'ın sosyal medya kazancı sonunda gün yüzüne çıktı. Ünlü ismin, her bir story ve post başına kazandığı miktar oldukça yüksek ve şaşırtıcıydı. Melike Güner, Kutsi, Bekir Aksoy, Aysun Kayacı, Yeşim Ceren Bozoğlu gibi isimlerin yer aldığı ve bir dönemin popüler dizisi olan "Doktorlar"da Ela karakterini canlandıran Yasemin Özilhan, şu an ekranlardan uzak bir yaşam sürüyor.

Kuru cildi  hafife almayın Kuru cildi hafife almayın

İş insanı Tuncay Özilhan'ın oğlu İzzet Özilhan ile evlenmesinin ardından oyunculuğa ara veren Yasemin Özilhan, son olarak 2019 yılında "Mucize Doktor" dizisine yine Doktor Ela rolüyle konuk oldu. Güzelliği ve lüks yaşam tarzıyla sürekli gündemde olan Yasemin Özilhan'ın sosyal medya kazancı sonunda gün yüzüne çıktı.

Gülşen, İstiklal Marşı'nı okudu, sosyal medya sallandı Gülşen, İstiklal Marşı'nı okudu, sosyal medya sallandı


Ünlü ismin Instagram hesabını oldukça aktif bir şekilde kullanması ve her bir story ile post başına kazandığı miktar, pek çok kişiyi oldukça şaşırttı.

Çağatay Ulusoy'u görenler tanıyamadı! Yeni imajı sosyal medyada gündem oldu Çağatay Ulusoy'u görenler tanıyamadı! Yeni imajı sosyal medyada gündem oldu

Zaman zaman sosyal medya hesabından sağlıklı yiyecek ve içeçek tarifleri veren Özilhan, Müge ve Gülşen'le 2.Sayfa adlı magazin programındaki iddialara göre; story başına 40 bin TL, post başına 60 bin TL kazanıyor.

Kaynak: haber merkezi