Aleyna Kalaycıoğlu Survivor'dan ayrılarak İstanbul'a döner dönmez Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Lucas Torreira bir mekanda birlikte görüntülenmişti. İkilinin samimi halleri gözlerden kaçmamıştı. Gecenin sonunda mekandan ayrı ayrı çıkmayı tercih eden iki isimden Aleyna Kalaycıoğlu'na muhabirler Torreira sorusuna "Yok arkadaşlar ya ne diyebilirim, bir şey diyemem şu an" ifadelerini kullanmıştı. 

Dogukan Gungor Le Sarmas Dolas Konusan Aleyna 17486350 7701 Amp

Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu! Eski sevgilisini övmelere doyamadı Devrim Özkan, Lucas Torreira İle ayrılığı sonrasında ilk kez konuştu! Eski sevgilisini övmelere doyamadı

Sık sık farklı isimlerle adı anılan Kalaycıoğlu en son, Kızılcık Şerbeti oyuncusu Doğukan Güngör ile Çeşme'de görüntülenmişti. Aşk iddilarının ardından Güngör sessizliğini korurlen Aleyna Kalaycıoğlu cephesinden manidar bir paylaşım gelmiş ve tekne üzerinde verdiği bir pozu herhangi bir not düşmeden sadece Reynmen'in "Yalan" şarkısıyla paylaşmıştı. 

S 173B8A9Cebbdf833B0F6D6703A64E1Fcd464Cbc9

KAFALARI KARIŞTIRDI

Muhabir Online'ın kameralarına yansıyan şarkıcı "Doğukan Güngör ile aşk yaşıyor musunuz?" sorusuna verdiği cevapla kafaları karıştırdı. Kalaycıoğlu "Arkadaşımın arkadaşı kendisi. Beachte birlikteydik. Telefondan bir şey gösteriyordu. Güneş de vardı. O da kolunu attığı için öyle bir görüntü ortaya çıkmış. Ama zaten bu saatten sonra arkadaşım da değil kendisi. Hoş olmayan şeyler yani. Aramda bir şey olması onunla imkansız." ifadelerini kullandı. 

Kaynak: DEMET SAROVA