Yeni tesiste, 135 metrekarelik bir alanda yer alan kıraathane bölümü, hem kütüphane hizmetinden faydalanma fırsatı sunuyor hem de mahalle sakinlerine sosyal etkileşim imkanı sağlıyor. Projenin bir diğer özelliği, bin 108 metrekarelik peyzaj alanıyla çevrili olmasıdır. Bu alan, dostlarınızla keyifli vakit geçirebilir, güzel bir kitap okuma deneyimi yaşayabilirsiniz.

Sosyal tesis bölümü ise arkadaşlarınız ve ailenizle birlikte deniz manzarası eşliğinde kahvaltı yapma veya yemek yeme olanağı sunuyor. Doğanın içinde huzurlu bir atmosferde vakit geçirmek isteyenler için ideal bir mekan olarak öne çıkıyor.


DOĞAL GÜZELLİKLERLE İÇ İÇE
Arnavutköy Belediye Başkanı A. Haşim Baltacı, Gazete Yazıyor’a yeni sosyal tesis ve kıraathane hakkında yaptığı açıklamada, “Karaburun Sosyal Tesisimiz ve Karaburun Kıraathanemiz hizmet vermeye başladı. Doğal güzellikle iç içe, muhteşem bir manzara eşliğinde hoşça vakit geçirebileceğimiz bu güzel mekân ilçemize, Karaburun Mahallemize ve tüm hemşehrilerimize hayırlı olsun.” dedi. HALİS BALTACI

Kaynak: HALİS BALTACI