Dilek Taşı dizisi, Pastel Film yapımı ve yapımcılığını Yaşar İrvül ile Efe İrvül'ün üstlendiği bir yapım olarak karşımıza çıkıyor. Dizinin başarısı, başarılı oyuncu kadrosu ve ilgi çekici konusuyla dikkat çekiyor. Senaryosunu Can Sinan'ın kaleme aldığı dizi, perşembe akşamları yayınlandığı günlerde büyük bir izleyici kitlesi tarafından takip ediliyor ve reyting listesinde üst sıralarda yer alıyor.

Dizinin başrollerinde Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay bulunurken, oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi deneyimli ve başarılı isimler yer alıyor.

1980'li yılların İstanbul'unu anlatan dizide önemli bir değişiklik yaşanacak. Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre, başarılı yönetmen Altan Dönmez, haziran ayından beri üzerinde çalıştığı dizi projesinden ayrılmaya karar verdi. Dönmez, 7. bölümden itibaren yönetmenlik görevini devredecek. Her hafta ekranda nostalji rüzgarları estiren “Dilek Taşı” dizisinin 7. bölüm çekimleri ise bu hafta tamamlanacak.

DİLEK TAŞI 3

Kaynak: BİRSEN ALTUNTAŞ