Narin Güran, Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos'ta kaybolmuş 19'uncu günün ardından Tavşantepe Mahallesi'nde evine yaklaşık 2 km uzaklıkta bir derede cansız bedenine ulaşılmıştı. Bu haber milyonlarca vatandaşı derinden sarstı ve günlerdir gündemin ilk sırasında yer alıyor. Narin cinayetinde yeni gelişmeler yaşanmaya devam ederken soruşturma ise halen sürüyor. 

Narin Güran

DİLEK İMAMOĞLU'NDAN NARİN AÇIKLAMASI

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun eşi Dilek Kaya İmamoğlu, Narin hakkında Magazinburada.net'e konuştu. Sesinin titrediği görülen Dilek İmamoğlu, şu ifadelere yer verdi:

EKREM İMAMOĞLU-3

"Hepimiz Narin için çok üzgünüz. Kızlarımıza gelen her türlü zarar yüreğimizi dağlıyor. Ama biz bugünlere dün gelmedik. Bugünlere gelişimizin çok daha öncelere dayanan noktaları var. Herkes biliyor. Umarım bundan sonra her şey düzelir ve Narinlerimize zarar gelmez. Biz de bu ülkede huzurlu şekilde yaşamaya devam ederiz.

Narin Güran Salim Güran

"COĞRAFYA KADER DEĞİL"

'Coğrafya kaderdir' cümlesine katılmıyorum. Bu ülkede yaşamak istiyorsak bunu hep birlikte değiştirmek zorundayız.

YAPILMASI GEREKENLER VAR

Cinayetin aydınlatılmaması rahatsız etmek olur mu? Ama aydınlatmak çözüm değil ki... Cinayeti aydınlattıktan sonra yapılması gerekenler var."

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ