Dilan Polat ve Engin Polat, kara para aklama ve vergi kaçırma suçlamalarıyla uzun süredir Türkiye gündeminin en üst sırasında yer alıyor. Son olarak başsavcılık, bu suçlamalarla ilgili ailelerinin mal varlığına el konulduğunu açıkladı.


Bu süreçte Dilan Polat'ın eski iş ortağı ve bir dönem yakın arkadaşı olan Nez Demir, güzellik merkezi işine de bu soruşturmanın sıçradığını gördü. Nez Demir, olayla ilgili hiçbir ilgisi olmadığını dile getirse de mal varlığına el konuldu.

Nez Demir, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada büyük bir hayal kırıklığı ve isyanla, "Arkadaş kurbanı oldum. Yeni şirketlerimin ismi geçen şirketlerle hiçbir ilgisi yok. Ayrıca, 3 yıl önceki ortaklığımda da bir sorun yok. Devlet, incelemeler sonuçlanana kadar mal varlığıma tedbir koydu.


1
 

Peki, benim yaşadığım mağduriyet ne olacak? Benim servetim yok, ellerinden alınabilecek bir şeyim de yok. Sadece bu olayın içinde bulunmak bile benim için büyük bir onur kırıcı. Bu incelemenin en hızlı şekilde sonuçlandırılmasını istiyorum. Ben, gözaltına alınabilirim, ifade vermeye çağrılabilirim; koşa koşa gelirim, lütfen" ifadelerini kullandı.


fgfhgfg
 

Nez Demir, yaşadığı mağduriyeti dile getirirken ağlayarak, bu sürecin en kısa sürede sona ermesini diledi.

sds

Kaynak: haber merkezi