Kozmetik sektörüne başarılı bir iş kadını olarak adım atan ve lüks yaşamıyla tanınan fenomen Dilan Polat, günlük yaşamını sık sık sosyal medya hesaplarında paylaşarak dikkatleri üzerine çekiyor. Son zamanlarda eşine yönelik yaptığı romantik ve esprili açıklamalarla gündeme gelen Polat, "Kocacığım benim evimin direği, reisim" diyerek başladığı bir paylaşımında "Kokunu, seni çok seviyorum mis kokulu sevgilim. Elleri güzel, koltuk altı güzel adam" şeklinde sözlerle takipçilerinin ilgisini çekti.

Sosyal medyada, Dilan Polat'ın romantik açıklamalarına gelen yorumlar arasında "Aşktan soğudum", "Bu kadar övgü de yeni gördük", "İşte gerçek bir sevgili, nasıl güzel seviyor" ve hatta "Koltuk altı güzel olmayan da ne bileyim" şeklinde yorumlar yapıldı.

dilan polat

Instagram hesabında 6,9 milyon takipçisi bulunan Dilan Polat, sık sık günlük yaşamından paylaşımlar yapıyor.

 ENGİN POLAT KİMDİR?

Engin Polat, 31 yaşında ve İstanbul doğumlu bir iş adamıdır. İlk çocukları olarak Nilda Polat adında bir kızları dünyaya gelmiştir. Daha sonra Milan Efe adında ikinci bir çocukları olmuştur ve şu an kızları 10 yaşında, oğulları ise 2 yaşındadır. Engin Polat medikal sektöründe faaliyet göstermektedir ve aynı zamanda sosyal medya platformlarında aktiftir. Özellikle paylaştığı videolarla geniş bir takipçi kitlesi edinmiş ve dikkat çekmiştir.

haber merkezi

Editör: Funda Işık