Sürekli konuşulan ve gündemden düşmeyen Dilan Polat - Engin Polat çiftinin tutuklanması olayında gün geçtikçe yeni gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Hakimlik, Dilan Polat'ın kardeşleri Can ve Sinem Sıla Doğu ile Can Polat, Gökay Bekar, Halit Polat, Harun Abak, Metin Yılmaz, Mustafa Özalp, Nilgün Yılmaz, Uğurcan Ayyıldız ve Zekai Tepe'nin adli kontrol hükümleri uygulanarak tahliye edilmesine karar verm,şt,. 11 şüpheli tahliye edilirken Dilan Polat cephesinde yeni bir gelişme daha yaşandı. 

Dilan...888

Dilan Polat'ın sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda avukat Hüseyin Kaya ile yollarının ayrıldığı açıklandı. Gazeteci Emrullah Erdinç, Avukat Hüseyin Kaya’nın da ayrılığı doğruladığını belirtti..

Dilan444

DİLAN POLAT'IN PAYLAŞIMI

"Avukat ‘Hüseyin Kaya’ ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırdık. Kendisine emekleri için teşekkür eder mesleki hayatında başarılar dileriz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

GAZETECİ EMRULLAH ERDİNÇ'İN PAYLAŞIMI

Gazeteci Emrullah Erdinç, Dilan Polat’ın sosyal medya hesabından yapılan açıklamaya göre Avukat Hüseyin Kaya ile yollarının ayrıldığını belirtirken Avukat Hüseyin Kaya'nın da ayrılığı doğruladığını dile getirdi.

Kaynak: Haber merkezi