İbrahim Tatlıses'in 23 yıl sonra kabul ettiği kızı Dilan Çıtak geçen günlerde yaptığı bir paylaşımla merak uyandırmış ve 'Bir kız çocuğuna yapılan şiddeti, psikolojik baskıyı ve tacizi herkesin bilmesi ve görmesi gerektiğini” ifade etti ve “Eğer bugün ben, bir kız çocuğu olarak susarsam, yarın daha fazla şiddete maruz kalan çocuklarımız olur. Anlatacaklarımdan sonra tüm dünya bu şiddet yanlısını sevmeye devam edebilir, ama artık herkes gerçeği bilmeli ki ben ait olmadığım bu kıyafeti huzurla üzerimden çıkarabileyim.' ifadelerini kullanmıştı. Bunun üzerine gözler Tatlıses'e çevrilse de İbrahim Tatlıses konuyla ilgili bir açıklama yapmadı.

Ibrahim Tatlisesin Kizi Dilan Citaktan Psikolojik Taciz Itirafi 17205371666080-1

AĞLAYARAK ANLATTI

Baba kız arasında gerginlik devam ederken Dilan Çıtak'ın yeni açıklamaları magazin gündemine bomba gibi düştü. Dilan Çıtak katıldığı programda babası İbrahim Tatlıses ile yaşadıkların tek tek anlattı. 'Beyaz Magazin" programında gözyaşları içinde yaşadığı süreci anlattı ve 'Ben bir bedel ödediysem herkes ödeyecek. Çıktı bir anda Dilan benim kızım dedi. O saatten sonra beni seven kadar sevmeyen de oldu. Bir sürü insan iş anlaşmasını feshetti. Tatlıses soyadının benim yaptığım müziğe hiçbir faydası yok.'

İBRAHİM TATLISES MESAJ GÖNDERDİ

Çok büyük markaların masasından kaldırıldım. Sırf insanlar Tatlıses ile çalışmak istemedikleri için. Türkiye'nin yüzde 80'i İbrahim Tatlıses'in evlat ayrımcısı olduğunu çok iyi biliyor. Şu an için maddi bir talebim yok. Bir bedel ödedim tabii ki mirasçıyım.' ifadelerini kullandı. Bunun üzerine İbrahim Tatlıses yayına mesaj yollayarak, 'Benim soyadımı kullanmasın. Dilan Çıtak'ın tek derdi İdo Bey.' dedi.

6176375545D2A0A1041Bd6E3

DERYA TUNA İLE İLGİLİ ŞAŞIRTAN İDDİA

Bunun üzerine Dilan Çıtak da: 'Tabii ki İdo'dur. Annesi Derya Tuna peşimi bırakmıyor. Yapımcımı arayıp tehditlerde bulunuyor. O şahıs yüzünden dışlandım ve evden kovuldum. İbrahim Tatlıses ile uğraşamazsınız. İbrahim Tatlıses ile uğraşırsanız böyle ayağınıza dolanır. Babam ameliyat olmadan önce ona, 'Buradaki 6,5 milyon Euro'luk araziyle ilgili imzanı bana ver. Ben halledeyim hastaneden çıkınca sen zaten yorgun olursun' diye imza attırmak istiyor. Babam 'Ben daha ölmedim' imza atmıyor. Çıtak soyadımı göğsümü gere gere kullanmaya devam edeceğim.

'DAVAYI BEN AÇMADIM'

Çünkü ben Çıtak olarak doğdum. Ben kimsenin soyadını almadım. Bana aldırdılar. Kendisi 'Dilan Çıtak benim kızımdır' diye sosyal medyada duyuru yaptığında yardımcıları yanına çağırıp 'Soyadını alacaksın. İbrahim Tatlıses'in kızı olmanın birtakım kuralları var' dedi. Davayı da ben açmadım. Kendileri babalık davası açtılar. Bana başka çocukları yüzünden de mobbing uyguladı.' dedi. 

Muhabir: LİLA OKYANUS