Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde 21 Ağustos’ta kaybolan ve 19 gün süren aramaların ardından cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran cinayetiyle ilgili soruşturmada önemli gelişmeler yaşandı.

İtirafçı Nevzat Bahtiyar, savcılıktaki ifadesinin ardından tutuklandı. Şüpheliler arasında bulunan köy imamı ise jandarmadaki ifadesinin ardından serbest bırakıldı.

''Narin’den alınan doku örnekleri inceleniyor''

Soruşturmanın detaylarıyla ilgili bilgi veren Adalet Bakanı Yılmaz Tunç“Soruşturma kapsamında 267 kişinin ifadesi alındı. Narin’den alınan doku örnekleri inceleniyor. Olayda kullanıldığı değerlendirilen araçlarla ilgili kimyasal inceleme raporu bekleniyor. Gözaltındaki 22 şüpheli yarın mahkemeye sevk edilecek,” dedi.

Didem Arslan: Haber kaynağımdan aldığım bilgiye göre...

Medya tarafından olayın geniş şekilde ele alınmasıyla birlikte, Didem Arslan’ın Narin Güran’ın cinayetinin büyük ihtimalle annesi ve amcasını uygunsuz bir şekilde yakaladığı için işlenmiş olabileceğini belirtmesi, tepkilere yol açtı.

Arslan’ın açıklamaları sonrası, Narin ile ilgili üzüntüsünü sosyal medya üzerinden dile getiren şarkıcı Gülben Ergen bu kez, Didem Arslan’ın "Haber kaynağım" ifadesine tepki gösterdi.

yeni-proje-2.png

Ergen, X hesabında Arslan’a “Haber kaynağın kim?” diye sorarak, Arslan’ın açıklamalarının doğruluğunu sorguladı.

''Sen ne biçim insansın, bu ne terbiyesizlik?''

Bu soruya canlı yayında sert bir şekilde yanıt veren Didem Arslan, “Narin'in bedeninden nemalanmayın da gazeteciler, savcılar, jandarmalar işini bir yapsın. Bir gazetecinin kaynağını sorgulamak nedir? Sen ne biçim insansın, bu ne terbiyesizlik?” şeklinde tepkisini ortaya koydu.

''Koyun can derdinde, kasap mal...''

Bir takipçisinin kendisine bu durumu haber vermesinin ardından Gülben Ergen, "Koyun can derdinde, kasap mal. Boş verin" diyerek cevap verdi.

yeni-proje-1.png

Kaynak: HABER MERKEZİ