Rapçi Diddy'nin yıllar boyunca düzenlediği "ahlaksız" partilerde çok sayıda kurbanın cinsel saldırıya ve tacize uğradığı iddia ediliyor. Son haber ise herkesi şok etti. Son açılan davalardan birindeki kadın, 2000 yılındaki partilerden birinde Diddy ve ismi açıklanmayan bir ünlünün kendisine tecavüz ettiğini belirtti.

ŞOFÖRÜ ÇAĞIRDI

Bu esnada 13 yaşında olduğunu söyledi. Rapçiye 120'nin üzerinde dava açıldı. Haraç, seks ticareti ve fuhuşa teşvik suçlamaları sebebiyle de ünlü şarkıcının başı ciddi anlamda belada...
O dönemlerde 13 yaşında olan kadının ifadesine göre; olay, 7 Eylül 2000'de, MTV Video Müzik Ödülleri'ne katılmaya çalıştığı ancak başarısız olduğu sırada gerçekleşti. İsmi açıklanmayan kadının, Diddy'nin şoförü tarafından partiye davet edildiği belirtildi. Küçük kız, içeri girebilmek için gizlilik anlaşması imzaladı.

DİĞERLERİ İZLERKEN

Dava dilekçesinde, "Diddy, davacıya saldırgan bir şekilde yaklaştı, onu yakaladı ve 'Partiye hazırsın!' dedi. Küçük kız daha sonra bir içki içti ve kendisini kaybetti. Uyandığında yatak odasındaydı. İçeri kimliği belirsiz bir ünlü erkekle, kadın girdi. Önce bu erkek ona tecavüz etti. Sonra Diddy, iki arkadaşı izlerken kıza saldırdı" ifadeleri yer aldı.

ARTIK KONUŞMASINLAR

Rapçinin avukatları, adil yargılama hakkını engelleyebileceği için tanıkların ve avukatlarının konuşmamasını istedi. Bu konuda hakime dilekçe sunuldu. Ayrıca iddiaların tamamı uzun süredir reddediliyor.

Muhabir: Tamer Ayeri