2000'li yılların başında Diddy için çalışan Rob Shuter, rapçinin New York'taki dairesinde Galler Prensi ve Sussex Dükü'nün çerçeveli resimlerini sakladığını iddia etti! Sean "Diddy" Combs, Prens William ve Prens Harry'nin büyük bir hayranıydı.

10 KEREDEN FAZLA

Müzisyenin 2002-2004 yılları arasında yanında çalışan Rob Shuter, BBC News'e yaptığı açıklamada; 42 yaşındaki William ve 40 yaşındaki Harry'yi arayıp Combs'un etkinliklerine 10 kereden fazla davet etmesinin istendiğini söyledi.

MASRAFLAR BENDEN!

Ancak Shuter, Combs'un "seyahat, konaklama ve hatta güvenlik masraflarını karşılamayı teklif etmesine" rağmen kraliyet ailesinin davetleri hiçbir zaman kabul etmediğini söyledi. Shuter, "Diddy, Prens Harry ve Prens William'a takıntılıydı. Kendini bir kral olarak görüyordu. Bu yüzden yanında iki prens olmasını istemesi gayet mantıklı!" dedi.

ASLA KABUL ETMEDİLER

"Davetleri asla kabul etmediler, asla onun dünyasının bir parçası olmadılar" diye ekledi. Rapçi Diddy'nin düzenlediği partilerde hem kendisinin hem de bazı davetlilerin çok sayıda davetliye cinsel saldırılarda bulunduğu iddia ediliyor.

Kaynak: HABER MERKEZİ