ABD'li rapçi, düzenlediği partilerde aralarında reşit olmayan kişilerin de bulunduğu birçok insanı taciz etmekle suçlanıyordu. Ayrıca iddianamede farklı ve çok ağır suçlamalar da bulunuyor. Bütün bunlar yaşanırken isminin açıklanmasını istemeyen bir davacı, 16 yaşındayken cinsel saldırıya uğradığını iddia etti.

2Ce28758De587Bbbe68F0Ad4A9648Fb9

ORTAYA ÇIKTI

Olayın Sean "Diddy" Combs'un, müzik ve eğlence sektöründen çok sayıda ünlünün katıldığı partilerinden birinde yaşandığı iddia ediliyor. Avukat Tony Buzbee tarafından temsil edilen davacılardan biri, yakın zamanda açtığı dava kapsamında Diddy partisinde çekilmiş fotoğrafını yayınladı.

ONA İLGİ GÖSTERDİ

Kimliği belirsiz erkek şahıs, delillerinin yanı sıra Diddy tarafından saldırıya uğramasına yol açan olayı da anlattı. Partiye davet edildikten sonra şans eseri Diddy ile tanıştığını ve onun da kendisine ilgi gösterdiğini iddia etti.

DETAYLI KONUŞALIM!

Ancak kendisini potansiyel bir müzik yıldızı olarak pazarlamak için fırsat olarak gördüğü şey; Diddy'nin onu daha detaylı konuşmak üzere kuytuya götürmesiyle taciz olayına dönüştü. Bu şahsın iddiasına göre; Diddy ondan pantolonunu indirmesini istedi. O da bunu yaptı. Olayda Diddy onu eliyle taciz etti!

Muhabir: Münevver Beyza Morgül