Sosyal medya platformu X'teki bir kullanıcı, Victoria's Secret Moda Gösterisi'nin sahne arkası fotoğrafında Ceretti'nin telefonuna eklenen şeyi fark etti.  Yakın çekim görüntüde telefonun arkasına yapıştırılmış küçük bir fotoğraf fark ediliyor.


İLK KEZ PODYUMDA


Bulanık olsa da, bu karenin 49'luk DiCaprio'nun 16 yaşındaki oyunculuk günlerinden bir görsel olduğu fark edildi. Oscar ödüllü aktör, o sıralarda bir dizide genç Luke Bower rolündeydi. 15 Ekim Salı günü düzenlenen şovda Ceretti ilk kez Victoria's Secret podyumunda yürümüştü.


BİRLİKTE EĞLENDİLER


Ceretti daha önce çok sayıda uluslararası derginin kapağında yer almış ve ünlü markaların kampanyalarında rol almıştı. Model ilk olarak Ağustos 2023'te DiCaprio ile ilişkilendirilmişti! 26 yaşındaki model, İbiza'daki bir gece kulübünde Leonardo DiCaprio ile eğleniyordu.


HADİD İLE ANILDI


Ağustos 2024'te Ceretti ve DiCaprio, İtalya'daki tatilde birlikte fotoğraflandı. Oyuncunun ünlü arkadaşlarından bazıları da onlara katıldı. DiCaprio'nun adı daha önce Ceretti'nin de arkadaşı olduğu Gigi Hadid ile anılmıştı.

Muhabir: ERAYCAN ERGİNBAŞ