MHP Genel Başkan Devlet Bahçeli, MYK ile MDK toplantılarının ardından gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in 2025 Kasım'ında erken seçim çağrısına yanıt veren Bahçeli, "Akıl tutulmasından başka bir şey değildir" dedi. Özel'in yaptığı enflasyon hesabına da tepki gösteren Bahçeli, "Sandığı getirip iktidara geleceğiz diyen bu zatın deli saçması vaadi ise 1 litrelik rakının 140 liraya inmesinden başka bir şey değildir" diye konuştu.

'AKIL TUTULMASI'

Bahçeli şu ifadeleri kullandı; 'CHP Genel Başkanı hayal tacirliğini boş keseden atıp tutmayı siyaset zannedecek kadar hayatın gerçeklerinden uzaklaştırtır. Özgür Bey'in 31 Mart yerel seçimlerinden sonra erken seçim istemeyeceğiz açıklaması hafızalara kazınmışken bunun üzerinden çok geçmeden 2025 Kasım ayında erken seçim çağrısını telaffuz etmesi akıl tutulmasıdır.

'YAKIŞAN RENK PEMBE'

'Sandığı getirip iktidara geleceğiz diyen bu zatın deli saçması vaadi ise 1 litrelik rakının 140 liraya inmesinden başka bir şey değildir. Mavi vatana masal diyen siyasi sefaleti iyice azıtmıştır. CHP'ye oy veren kardeşlerim bu patalojik yönetim anlayışına müstahak görülmemelidir. CHP'nin altı okundan devletçiliği mora ve yeşile boyamaktan bahsedenlerin aslında kendilerine yakışan rengin pembe olduğunu hatırlatmak samimi düşüncemizdir. DEM'lenmiş CHP ve diğer yedekleri Türkiye'nin iç cephesini düşürmekle tembihli ve görevlidir.' 

Kaynak: HABER MERKEZİ