Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkanı Devlet Bahçeli, yeni yasama yılının ilk grup toplantısını gerçekleştirdi. Gündeme dair konuları elen Bahçeli sert ifadelerde bulundu. 

Devletbahçeli1.....
DEVLET BAHÇELİ'NİN AÇIKLAMALARI

Timsah gözyaşlarıyla sabrımızı sınayanlar önce aynaya bakacaklar. MHP görülen malum davayı dikkatle takip ediyor. Çok söze gerek yoktur. MHP’ye organize Pensilvanya operasyonu çekenlere çiğnetmem. Özgür Özel’e sesleniyorum. Bindiğin patlat lastik seni hiçbir yere götürmeyecektir. Milliyetçi hareketi karanlık ağızlarına alanlarla hesaplaşmak rabbimden dileğimdir. Yaşı başına bakmadan önüne gelene konuşmak bir hanımefendiye asla yakışmayacaktır. Herkes haddini bilsin.

Buradan sesleniyorum. Halk TV ve CHP ayağınızı denk alın. Dört tane muhabirle MHP’yi sorgulayamazsınız, sorgulatmayız.

Devlet Bahceli.1 1024X576

Geleceğin koordinatlarını dosdoğru çizmek ancak ileri görüşlü, irade ve sezgi gücü yüksek toplum ve milletlerin harcıdır.

İnsani değerler ayaklar altındadır.

Sahte ve sanal gündemlere kaptıracak yakamız yok. Sosyal medya suikastlerine boyun eğecek fıtrat bizde yoktur. Cumhur İttifakı'nı yaşatacağız.

Operasyon kovanından siyasi menfaat arayışı namuslu insan ve siyasetçi tavrı olamaz. Bu düşüncelerimi hiçbir karşılık beklemeksizin dile getirdiğimi aziz milletim çok iyi bilmelidir.

Çağın gerisinde kalmak, gönül köprülerini yıkmak herkesi uyarıyorum ki tarihin harabelerine karışmakla eş anlamlıdır. Güçlenmiş vahşet, küresel sömürgecilik sadece Türk İslam alemine değil beşeriyetin tamamına pusu kurmuştur.

Dünyada gelir adaletsizliği sürerken buna bir de çatışmalar, savaşlar, kaygılı bekleyişler eklenmiştir. İnsani krizler volkan ağzı gibi patlamaktadır. Yerküreyi umutsuzluğa sevk eden statükonun köklü tasfiyesi gerekmektedir.

Dağıtılmak istenen birliğimizdir. Ölümüz şehit, dirimiz yiğit, direncimiz müthiştir. Şansını denemek isteyen varsa buyursun gelsin.

DEVLETBAHCELI (1)
BAHÇELİ'DEN İSRAİL AÇIKLAMASI


Savaş çıkacağı kadar çıkmıştır. İsrail kontrolden çıkmıştır. İsrail kontrolden çıkmış haydut devletidir. Ortadoğu'da insanlık can çekişiyor.

Gazze'de imdat ve yardım çığlıklarını duyan Türkiye dışında duyan son derece azdır. Bölgesel savaşın çıkıp çıkmayacağını beklemek nedir? Savaş çıkacağı kadar çıkmıştır. İsrail'in kontrolden çıkan haydut devlet örneğinin sürümüdür.

ABD takviyeli İsrail terör devleti orta Doğu'nun tamamına musallat olmuş, suikastlarını otomatiğe bağlamıştır. Nasrallah'ın katli ve diğer operasyonlar başka yorum yapmamıza engeldir. Savaşın sadece orta doğu ile sınırlı kalacağını düşünenler yanılmaktadır. Sürek avı etki alanını genişleterek neredeyse vatanımızın sınırlarına dayanacaktır. İsrail'in sabotajlarının Türkiye'ye mesaj olduğunu inkar etmek söz konusu değildir. Haniye'nin Nasrallah'ın sonra ile ölümleri birbirleri ile bağlantılı vahim olaylardan bazılarıdır. Küresel güçler Ortadoğu'ya darbe indirmektedir. BM'nin acilen devreye girip müdahale etmesini bırakın bu takati bile yok.

Kaynak: Haber merkezi