ABD Kuzey Carolina'da karanlık bir yolun ortasında arabalara saldıran timsah, itfaiyecilerin devasa hayvana hortumla su sıkmak gibi ilginç bir yöntem kullanmasının ardından olay yerini terk etti. Dev timsahın, Wilmington'un güneyindeki Brunswick İlçesine bağlı Boiling Spring Lakes kasabasında gece saat 01.00 sıralarında trafiği engellediği bildirildi. Boiling Spring Lakes İtfaiye Kurtarma ekibi, "Bu öfkeli saldırgan yolun ortasında yatıyordu ve sağından solan geçen arabalara saldırıyordu" dedi.

Karıncalar yaralı arkadaşlarının uzuvlarını kesiyor! Bu sayede hayatlarını kurtarıyorlar! ( Karıncalar yaralı arkadaşlarının uzuvlarını kesiyor! Bu sayede hayatlarını kurtarıyorlar! (

POLİS YETERSİZ KALINCA İTFAİYE ÇAĞRILDI

İtfaiye teşkilatına göre; Brunswick İlçesi Şerif Ofisi, timsahın tek başına idare edebileceklerinin biraz dışında olduğuna karar verdikten sonra kendilerinden yardım istedi. Yetkililer; 3.6 metrelik timsahın, polislerin tüm eylemlerine rağmen yerinden kıpırdamadığını belirtti.

EN İYİ BİLDİĞİMİZ ŞEYİ YAPTIK

İtfaiye görevlileri, "Bu beyefendiyi yolun karşısına geçirmeye yönelik ilk girişimimiz başarısız olunca, en iyi bildiğimiz şeye başvurduk... Biraz su kullandık!" dedi. İtfaiye teşkilatı, timsahın yangın hortumuyla püskürtüldüğü fotoğrafları yayınladı.

İŞİNİN BİTTİĞİNE KARAR VERDİ!

Bakanlık, "Geri çekilmeyi teşvik etmek için hafif bir sağanak yağmur yağdırıldığında, timsah sonunda medeniyetle bir süreliğine işinin bittiğine karar verdi. Sonunda doğal yaşam alanına geri döndü" açıklamasını yaptı. Yetkililer, timsahın karanlık yoldan uzaklaştırılmasının hem hayvanın hem de sürücülerin güvenliği açısından çok önemli olduğunu söyledi. Şerif ofisi, itfaiyecilere yardımları için teşekkür etti.

Kaynak: HABER MERKEZİ