Zachary DeMoss'un Idaho'da geçirdiği motosiklet kazasında giydiği deri ceket hayatını kurtarmış olabilir. Ceket onu kaza sırasında korumadı! 24 yaşındaki adamın vahşi doğada kaybolduğu ve hayatta kalmaya çalıştığı sonraki günlerde işe yaradı.

HAREKET EDEMEDİ

CNN'e konuşan adam, yaraları nedeniyle çok güçsüz düştüğünü ve hareket bile edemediğini belirtti. Ceketini yakındaki bir dereye daldırdığını ve ardından ceketinin cebinden su içtiğini söyledi.

MUTLU VE MİNNETTARIM

24 yaşındaki DeMoss, kazadan sonra Idaho'nun dağlık vahşi doğasında toplam beş gün mahsur kaldı. Ardından bir aile dostu tarafından kurtarıldı. DeMoss, "Hayatta olduğum için çok mutlu ve minnettarım. Ormanda acı ve ölümle çok mücadele ettim" dedi.

YOLA GEYİK ÇIKTI

DeMoss'un 45 yaşındaki aile dostu Greg Common, yetkililerin arama çalışmalarını küçülteceğini duyduktan sonra meseleyi kendi eline almaya karar verdi. Talihsiz motosikletçi o kadar yorgundu ki, bulunduğunda aile dostunu bile tanıyamadı. DeMoss, bir geyiğe çarpmamak için ani manevra yaptığını ve ardından motosikletinin üzerinden dereye doğru uçtuğunu söyledi. Yaraları sebebiyle hareket edemedi.

Kaynak: HABER MERKEZİ