Gazeteci ve haber spikeri Reha Muhtar, evinde yaşadığı düşme sonucu hastaneye kaldırıldı ve entübe edildi. Bu olayın ardından Muhtar'ın ikiz çocuklarının annesi eski eşi Deniz Uğur'un sosyal medya paylaşımları dikkat çekti. Uğur, çocuklarından biri olan Poyraz'a ulaşamadığını belirtti. Avukatı Feyza Altun ise, Reha Muhtar'ın oğlunun Nilüfer ve Ayşe Nazlı Yumlu'nun evinde olduğunu öne sürdü. 

Reha Muhtar'ın avukatı, çocuklarının Nilüfer ve Ayşe Nazlı Yumlu'nun evinde olduğu iddiasını yalanladı. Avukat Nilüfer, "Ayşe Nazlı'nın tek yaptığı kardeşine destek olmak. Amacı ne kaçırmak ne de başka bir şey olabilir. Tek dileğimiz Reha Bey'in bir an önce iyileşmesidir," açıklamasını yaptı.

Bu gelişmeler sosyal medyada geniş yankı uyandırdı. Gülben Ergen, Deniz Uğur ve avukatına tepkisini dile getirerek, "Reha Muhtar yoğun bakımda entübe edilmişken, ailevi hassasiyetlerle ilgili daha sessiz ve saygılı bir yaklaşım sergilenmesi beklenirdi," şeklinde bir paylaşımda bulundu.

Ergen'in bu sözleri sosyal medyada ikiye bölünmüş bir tartışma yarattı. Bazı kullanıcılar, "Alkol alıp çocuğunu tehlikeye atmış olanların sizin başınıza gelmesini mi bekleyelim?" derken, diğerleri Ergen'in haklı olduğunu savundu.

Kaynak: HABER MERKEZİ