Show TV’de yayınlanan, O3 Medya imzalı ilk bölümü ile izleyicilerin kalplerine dokunan ve övgü dolu yorumlar alan Kalpazan dizisinde Bulgary Bayram’ı canlandıran Deniz Hamzaoğlu, projenin gördüğü ilgiye dair çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Deniz Hamzaoğlu (3)

Mehmet Ada Öztekin’in kreatif yapımcılığı ve Uğur Karaaslan’ın yönetmenliğiyle hayata geçirilen Kalpazan’ı okur okumaz çok beğendiğini söyleyen başarılı oyuncu, projeyi şöyle anlattı; ”Senaryosunu çok beğendim, her açıdan zengin karakterlerle bezeli olması bizlere de oldukça geniş bir oyun alanı veriyor. Bulgary Bayram ile benzer yönlerim olduğunu söyleyemem. Sevimli görünse de çok tekin biri değil. Etrafımızda çok var.”

Deniz Hamzaoğlu (1)

Hazırlık süreci ve dizinin başarısına dair ise şunları belirtti; “Çok ciddi ve itinalı bir hazırlık sürecinin sonunda tesadüf olmayan bir başarıydı. Sürpriz bozmadan anlatmak zor. Ama işler her bölüm daha da karışacak diyebilirim.”

Dizinin mottosu olan “İnsan paranın sahtesini yapar, para da insanın.” sözü için ise Hamzaoğlu, “Doğru söze ne denir?” şeklinde yorum yaptı.

Kaynak: HABER MERKEZİ