Kızıyla yaşadığı olaylarla uzun süre gündemde kalan Deniz Akkaya ile ilgili yeni bir gelime yaşandı. Kızı hakkındaki sözlerini eleştiren ve 'sözde anne' diyen CHP Antalya Disiplin Kurulu Başkanı Hüseyin Eroğlu'yla ünlü isim arasında hukuk savaşı başladı.

D5T616 S Qg0 Wez9 R Fs Mu Syw

Akkaya Eroğlu’na sosyal medya üzerinden verdiği yanıtta CHP Genel Merkezi’ni etiketleyerek, “kepaze CHP’li”, “CHP’li sapık” gibi ifadeler kullanmıştı. Deniz Akkaya ve bazı hayranlarının sözlü saldırılarına uğradığını belirten Eroğlu, Duvar'ın aktardığına göre “Beni hedef gösterdi” diyerek Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı’na şikâyet dilekçesi verdi.

Huseyin Eroglu Kurultay

KAMU DAVASI AÇILMASINI İSTEDİ

Suç duyurusunda, “Sosyal medyada ünlü olmanın gücünü kullanarak adımı lekelemeye çalıştı” diyen Hüseyin Eroğlu, Deniz Akkaya’nın kendisi hakkında, “kepaze CHP’li”, “bana musallat olan CHP’li sapık”, “leş gibi siyaset mamulü”, “boş yapma ahlaksız”, “utanılacak bir karaktersin sen CHP’nin yüz karası”, “koltuk sevdalısı yüzsüz”, “musallat filmindeki dabbe”, “demans hastası bir deli”, “magazin gülü”, “defol sayfamdan ucube”, “Benim verdiğim vergilerle sen orada siyaset yapıyorsun köpek” ifadelerini kullandığını belirterek, kamu davası açılmasını istedi.

Deniz Akkaya Kimdir Deniz Akkaya Kac Yasinda Ve 17370618 9385 Amp

15 TEMMUZ PAYLAŞMI DA DİKKAT ÇEKMİŞTİ

Deniz Akkaya en son 15 Temmuz paylaşımlarıyla dikkat çekti. Akkaya bu sefer 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü'nde gece saat 00.13'te bütün camilerden okunan selaları duyunca sosyal medyada paylaşım yaptı. "Ne oluyor ya gece gece? Tam uyuyacağım, hayırdır ne selası okunuyor?" diyen Deniz Akkaya tepki çekti. 

Tepkiler sonrası bir paylaşım daha yapan Akkaya "Buraya gelip yorum yapan cahillere şunu soralım; 15 Temmuz milli bayram mı, dini bayram mı? Hiç bunu düşündünüz mü? Düşünmediniz çünkü siz genel olarak pek düşünme eylemine sıcak bakmıyorsunuz…" diyerek sosyal medyanın gündemine oturdu.

Muhabir: LİLA OKYANUS